Alweer een blog over ouderschap?

Wow de kop is er af Liefs-mama.nl is nu officieel online. En nu zal je misschien wel denken: “Alweer een nieuwe blog over kinderen en het ouderschap?”, daar heb je wel enigzins gelijk in echter ga ik het anders aanpakken en zul je hier wat bijzondere dingen gaan vinden…

Het idee van liefs-mama.nl is ontstaan doordat ik op mijn huidige blog Healthy-Kelly eigenlijk niet zo heel veel kwijt kan over het ouderschap, het mama zijn en alles wat erbij komt kijken, dit is namelijk niet geheel passend op die blog. Toch merkte ik dat ik heel veel dingen kwijt wil over het ouderschap en wat wij zoal meemaak en daarom heb ik besloten om deze blog Liefs-mama.nl aan te maken, naast Healthy Kelly want die zal uiteraard ook blijven bestaan.

Wat kan je verwachten?

Liefs-mama is niet zomaar een blog over het ouderschap ik wil je namelijk ook heel graag meenemen in het leven van ouders met “bijzondere” kinderen. Ik ben zelf moeder van 2 kinderen waarvan 1 dochter van bijna 7 op speciaal onderwijs en een zoontje van 4 die ook de nodige extra begeleiding nodig heeft. In mijn omgeving merk ik dat veel mensen het niet snappen, ze geven je kind gelijk en stempel, men begrijpt niet goed wat het is, “het zal de opvoeding wel zijn”, of ze worden als “zielig” gezien. Nou ik kan je vertellen: mijn kinderen zijn absoluut niet zielig, het zijn gewoon 2 hele leuke en vrolijke kinderen die de wereld alleen op een net iets andere manier bekijken en daardoor soms iets meer begeleiding nodig hebben.
Naast persoonlijke verhalen, informatie over de trajecten die wij hebben doorlopen en wat wij zoal meemaken zul je hier ook verhalen vinden van anderen ouders / verzorgers en is er natuurlijk ook genoeg te lezen over luchtige onderwerpen zoals reviews, uitjes en nog veel meer leuks.

Wil jij je persoonlijke verhaal delen?

Denk jij: hé mijn verhaal past heel goed op liefs-mama en zou jij willen vertellen over jouw kind, dingen waar je tegen aan loop of ben jij bijvoorbeeld een zorgverlener en wil je vanuit de proffesionele kant iets vertellen? Ik sta open voor verhalen van anderen om zo anderen te informeren. Neem daarvoor contact op met info@liefs-mama.nl

Liefs Kelly

6 Comments on Alweer een blog over ouderschap?

 1. Judith
  maart 6, 2017 at 2:31 pm (2 jaar ago)

  Wat toevallig. Precies hetzelfde thema! En ook een mamablog.

  Beantwoorden
  • Kelly van der Pol
   maart 6, 2017 at 2:41 pm (2 jaar ago)

   Ik heb 1 van de thema’s gebruikt die ik ook voor mijn andere blog heb gebruikt, was het makkelijkste 😉

   Beantwoorden
    • Kelly van der Pol
     maart 7, 2017 at 7:51 pm (2 jaar ago)

     Is ook wel een beetje het risico van een Thema kopen, je bent nooit de enige die dat thema heeft.
     Ik denk dat ik met mijn blog toch wel onderscheidend ben, anders dan de meeste mamablogs, in ieder geval heb ik inmiddels al een interview gehad over mijn blog voor 1 van de grootste vrouwen websites van Nederland dus dat is wel heel tof dat die mij nu al hebben opgepikt 🙂
     Kelly van der Pol onlangs geplaatst…Kinderfeestje bij Winter TivoliMy Profile

     Beantwoorden
 2. Jennifer
  maart 6, 2017 at 3:24 pm (2 jaar ago)

  Succes!! Ben benieuwd!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge