Kinderfeestje bij Winter Tivoli

Onze dochter wordt vrijdag 7 jaar en het is een hele hype in hun klas om kinderfeestjes te geven. Vorig jaar hadden we een kinderfeestje georganiseerd wat niet zo’n heel groot succes was.. En dit jaar hebben we het kinderfeestje bij Winter Tivoli gehouden, benieuwd of het dit keer wel een succes was? Ik vertel het je graag..

Vorig jaar was het eerste feestje wat onze dochter gaf en wij dachten we kiezen voor “veilig”, we besloten om thuis te blijven. Omdat we wisten dat de kinderen die kwamen, voornamelijk jongens die bij onze dochter op speciaal onderwijs zaten, wel uitdaging nodig hadden besloten we om een soort van animatie team uit de buurt uit te nodigen die met de kinderen leuke dingen zouden maken, schminken en verkleden. Dat kon niet mis gaan, dachten we! Helaas was de concentratie niet heel erg hoog en vlogen de kinderen van het ene naar het andere en uiteindelijk werd het 1 grote stuiterpartij. Gelukkig was het mooi weer en konden ze buiten even uitrazen maar wij wisten: dit NOOOIIITTT meer!

Binnen spelen

Al weken was onze dochter bezig met haar verjaardagsfeestje van dit jaar, we zouden naar een pannenkoekenhuis met speelhal hier in de omgeving gaan. Tot dat we vorige week Dinsdag naar Park Tivoli in Berg en dal zijn geweest, onze kinderen hadden namelijk een vip dag gewonnen. Normaal is dit een pretpark voor kinderen met allerlei buiten attracties maar tot aan eind maart is het Winter tivoli waarbij men binnen in een speelhal kan spelen, daarnaast zijn er 2 buiten attracties open. Onze dochter vond het daar zo geweldig dat ze vroeg of we daar niet haar feestje konden geven, dat was dus 4 dagen voor dat het feestje plaats zou vinden.. Stiekem vonden mijn man en ik het er ook wel leuk en dus besloten we om te informeren of het feestje zaterdag daar plaats kon vinden en we hadden geluk: het kon!

Super Feest

WIj kozen voor het super feest een compleet verzorgd feest met een taart met vuurwerk, ontvangst door het animatie team, limonade, cadeautje voor de jarige en een kidsbox met frietjes of poffertjes. Bij binnenkomst werden we al gelijk heel enthousiast ontvangen door de dame en de heer van het animiatie team. We werden begeleid naar een mooi versierde tafel waar voor iedereen een hoedje en een confetti knaller lag. Vervolgens kregen we een kan limonade en de taart met vuurwerk werd geserveerd: een slagroomtaart versierd met snoepjes.

Nadat de kinderen taart hadden gegeten en hadden gezongen voor onze dochter was het tijd om naar buiten te gaan. Het was super leuk dat 1 van het animatieteam mee naar buiten ging en zelfs met de kinderen in de attractie. Het “vriendje” van onze dochter (ja ze zijn echt verliefd zeggen ze 😉 ), was helemaal weg van de mannelijke entertainer en week niet van zijn zijde.

Daarna was het tijd om naar binnen te gaan. Van te voren was er al aan ons gevraagd of de kinderen het leuk zouden vinden om Bingo te doen maar wij maakte de inschatting dat het wellicht niet zo verstandig was vanwege de korte spanningsboog die een aantal kinderen heeft. Daarom was er besloten om met de kinderen een mini disco te houden, dit werd echt super leuk gedaan en onze kinderen waren erg enthousiast, echter na 2 liedjes waren ze er wel klaar mee en wilde ze niks liever dan lekker spelen en daar werd goed op ingespeeld door het animatie team.

De kinderen konden zich prima vermaken in de grote ballenbak met glijbaan, het klimtoestel en in de lego hoek. Ook was er achter buiten nog een groot spring kussen en een huisje waar men in kon spelen. Naast de speeltoestellen was er ook ruimte om geschminkt te worden of jezelf te verkleden (of in dit geval de entertainer te verkleden ).

Toen iedereen uiteindelijk helemaal moe was van het spelen kregen ze nog een lekkere kidsbox met poffertjes of friet en een snack. En als afsluiter hebben we nog 1 x de buiten attracties onveilig gemaakt.

Conclusie

Het kinderfeestje bij winter Tivoli was een mega groot succes, de kinderen waren dol enthousiast en het personeel is enorm vriendelijk. Je hoeft ze maar wat te vragen en ze staan gelijk voor je klaar. Ook het feit dat de entertainers van alles uit de kast trekken om het de kinderen naar de zin te maken vind ik super positief. Op een gegeven moment kwamen ze zelfs nog vragen of ze nog wat konden organiseren voor de kinderen maar op dat moment waren ze lekker aan het spelen dus hebben we het zo gelaten.
Het is erg overzichtelijk in winter Tivoli en voor de ouders is er ook voldoende te krijgen aan lekkere versnapperingen. Wij vonden het feestje dus een mega succes! Het enigste nadeel voor ons was dat we toch ruim een half uur in de auto zaten maar goed dat was het meer dan waard 🙂

Ben jij weleens in Tivoli geweest?

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge