Wie is Liefs-mama ?

Liefs-mama is ontwikkeld door mij, Kelly 29 jaar en moeder van een dochter van 7 en een zoontje van 4. Ik ben ook wel bekend van de blog Healthy-kelly. Healthy Kelly gaat voornamelijk over een gezonde leefstijl, sport, afvallen en food. Toch merkte ik dat ik meer wilde doen met het bloggen en dat vond ik niet geheel passen op Healthy Kelly. Ik wil namelijk meer gaan schrijven over kinderen en wat me zoal bezig houd, maar ook meer persoonlijke verhalen van anderen delen. Nu denk je misschien: “huh er zijn toch al zoveel mama blogs?” en ja dat klopt, echter wil ik het iets anders gaan aanpakken.

Op Liefs-mama wil ik niet alleen vertellen over de dagelijkse dingen met kinderen maar ook hoe het is om “bijzondere” kinderen te hebben. Ik ben namelijk mama van 2 kinderen, waarvan 1 op speciaal onderwijs en de ander die ook de nodige moeilijkheden heeft. Ik wil graag meer openheid hier over geven omdat ik in mijn omgeving merk dat kinderen gelijk in een hoekje worden geduwt terwijl eigenlijk deze kinderen ook maar gewoon kinderen zijn maar die de wereld net even wat anders zien. En in die wereld wil ik jullie graag een kijkje laten nemen.

Wat kan je verwachten?

Zoals ik al zei zullen er veel persoonlijke verhalen niet alleen van mij maar ook van andere mama’s. Daarnaast zal ik vertellen over dingen die we meemaken, waar ik tegen aan loop en geef ik je een kijkje in hoe ons traject is gelopen met onze dochter. Natuurlijk is er ook ruimte voor luchtige dingen en zal ik onder andere onze mening delen over uitstapjes, producten etc. Kortom: een compleet pakket!

Meer informatie

Wil je meer informatie? Je persoonlijke verhaal delen? Een samenwerking aan gaan of heb je een vraag? mail dan naar info@liefs-mama.nl

1 Comment on Over Liefs-mama

  1. Erika van Koert
    maart 6, 2017 at 2:52 pm (2 jaar ago)

    Leuk ! Als moeder van 2 waarvan een “bijzonder” jongetje ga ik je zeker volgen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *